ОСТРОВ КОРФУ 629 лв.

категория: Почивки Автобус Собствен транспорт Празници Майски празници

ОТ 20 май 2019 ДО

 Почивка о. КОРФУ   629 лв.  

Дати:  20.05.2019г.;  17.06.2019г;    02.09.2019г.;  20.09.2019г.

ПРОГРАМА:

1 Ден: 00.00 ч. – отпътуване от Варна – ул. „Антим I” (пред Археологическия музей). Спирка в Шумен – 01.30 ч (пред хотел “Шумен”), във Велико Търново (пред хотел “Етър”) в 03.30 ч. и Плевен в 05.30 ч (пред хотел “Балкан”) - за клиентите, които биха желали да се качат от трите града. Около 17.00 ч. - пристигане в Игуменица. Пътуване (около час и половина) с ферибот до Керкира – столицата на острова. Вечерта - пристигане на острова. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.
2 Ден:
Закуска. Свободен ден за плаж. Вечеря. Нощувка.
3 Ден:
Закуска. Свободен ден за плаж или факултативна полудневна екскурзия за разглеждане на Керкира: площад „Еспланада”, галерията с арките Листон, двореца „Св. Св. Михаил и Георги”, църквата „Св. Спиридон”, католическата катедрала, Старата крепост (отвън); посещение на двореца Ахилион, разположен на 12 км южно от града, любима резиденция на австрийската императрица Елизабет, легендарната Сиси; разходка до Канони с прекрасна панорама към манастира „Панагетис Влахеренас” и Мишия остров - доплащане 18 лв на човек – екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място и се организира при минимум 20 участника (цената включва транспорт по програмата, местен екскурзовод на български и не включва таксата за вход в двореца Ахилион, която е около 5 евро на човек за групи). Вечеря. Нощувка.
4 Ден:
Закуска. Свободен ден за плаж или факултативна полудневна екскурзия за разглеждане природните красоти на острова - посещение на един от най-привлекателните курортни центрове – Палеокастрица, приютяващ прекрасни заливчета с най-очарователните плажове на острова. Разглеждане на близкия средновековен манастир „Св. Богородица” - доплащане 16 лв на човек – екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място и се организира при минимум 20 участника. Следобед завръщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
5 Ден:
Закуска. Свободен ден за плаж или факултативна полудневна екскурзия до Сидари (прекрасен курорт в северната част на острова, където брегът е глинест и е живописно изваян от морето, тук се намира известната природна забележителност „Канал д’ Амур” или „Каналът на любовта”) и Касиопи (пристанище и рибарско селище, днес курортен център в северната част на острова) – доплащане 20 лв на човек – екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място и се организира при минимум 20 участника. Вечеря. Нощувка.
6 Ден:
Закуска. Свободен ден. Вечеря. Нощувка.
7 Ден:
Закуска. Свободен ден. Вечеря. Нощувка.
8 Ден:
Закуска. Отпътуване от Корфу с ферибот (около час и половина). Късно вечерта - пристигане в България, във Варна – около 05.00 ч. сутринта на деветия ден.

Намаление за трети възрастен в двойна стая – 60 лв
Цена за първо дете до 11 г. в стая с 2-ма възр.– 289 лв
Цена за второ дете до 11 г. в стая с 2-ма възр. - 499 лв
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възр. - 589 лв
Доплащане за индивидуална стая – 198 лв.
Доплащане за ползване на двойна седалка от един турист – 225 лв.

Цената включва

- Транспорт с луксозен автобус;
- 7 нощувки със закуски и вечери в хотел 3 *;
- Разглеждане с екскурзовод забележителностите на о-в Корфу;
- Водач-придружител;
- Екскурзоводско обслужване;

Цената не включва

- Такси за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.;
- Факлутативните екскурзии през 3тия, 4тия и 5тия ден;
- Медицинска застраховка - 2 лв. на човек на ден;

Дни

Поръчай