БАРСЕЛОНА - 768 лв.

категория: Екскурзии Автобусни

ОТ 28 април 2019 ДО

ЕКСКУРЗИЯ БАРСЕЛОНА - ИСПАНИЯ, ФРАНЦИЯ, ИТАЛИЯ И МОНАКО - 778 лв. 

Дати:  28.04.2019г.;  26.08.2019г.;  22.09.2019г. 

ПРОГРАМА 

1 ден:  Тъгване от стадион Васил Левски в 13.30ч. Транзитно преминаване през Сърбия, Хърватия, Словения. Нощен преход.

2 ден:  Сутринта рано отпътуване от Пунта Сабионе с корабче за Венеция. Пътьом разглеждане на островите Бурано (дантеления остров), посещение на стъкларска фабрика на остров Мурано и кратка презентация на изработка на известното венецианско стъкло. При посещението на фабриката може да се разгледа и магазина към нея. Отпътуване от островите за Венеция. Туристическа програма във Венеция - двореца на Дождите, моста на въздишките, катедралата Сан Марко и площад Сан Марко, часовниковата кула и камбанарията, моста Риалто с пазара за сувенири на Канале Гранде. Свободно време във Венеция. Посещение на двореца на Дождите, камбанарията и катедралата Сан Марко - по желание срещу заплащане на входна такса. Нощувка в района на Венеция.

3 ден Закуска. Отпътуване за Франция. Пристигане в Авиньон. Вечерна обиколка на града. Нощувка.

4 ден:  Закуска. Отпътуване за Барселона. Пристигане по обяд в хотел, разположен в района на Барселона. Настаняване. Туристическа програма в Барселона - площад Каталуния, Саграда Фамилия, парка Гуел, площад Испания, Националния дворец, паметника на Колумб, Олимпийския стадион. При възможност свободно време. Връщане в хотела за вечеря. Нощувка.

5 ден:  Закуска. Отпътуване за Барселона. Пешеходна разходка по известния булевард Рамблас, кметството, катедралата, площад Каталуния. Посещение на стадиона Ноу Камп. Свободно време. Връщане в хотела за вечеря и нощувка.

6 ден:  Закуска. Свободен ден с възможност за еднодневно посещение на Валенсия срещу допълнително заплащане. Вечеря и нощувка в района на Барселона.

7 ден:  Закуска. Отпътуване за Ница. Настаняване в хотел. Вечерна разходка в Ница – алеята на англичаните, площад Масена, свободно време. Връщане в хотела за нощувка.

8 ден:  Закуска. Монако. Туристическа програма - казиното, завоя от Формула 1 „Фибата”, океанографски музей, катедралата, двореца, свободно време. Отпътуване за Италия. Нощувка.

9 ден:  Закуска. Отпътуване за България.

Допълнителна информация:  
• Срок и начин на плащане: 30% от цената при записване, останалата сума се заплаща не по-късно от 14 дни преди пътуването.
• Необходими документи: лична карта или международен паспорт; за деца до 18 г. – международен паспорт или лична карта, нотариално заверена родителска декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта.
• Допълнителни визови, паспортни и санитарни изисквания – няма.
• Минимален брой за осъществяване на пътуването – 35 туристи.
• Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на тръгване.
• Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата.

Забележка:  При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса (city tax) от порядъка на 2-3 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и от порядъка на 3-5 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди.

Цената включва

- транспорт с лицензиран автобус
- 7 нощувки е хотели 2-3*
- 7 закуски
- 4 вечери
- екскурзоводско обслужване
- туристическа програма в посещаваните градове

Цената не включва

- двупосочен билет за корабчето о.Мурано, о.Бурано и Венеция – 30 евро
- входни такси за музеи и забележителности
- допълнителна екскурзия до Валенсия – 30 евро

Дни

Поръчай