ВЕНЕЦИЯ - ЛАГО МАДЖОРЕ - МИЛАНО - 375 лв.

категория: Екскурзии Автобусни

ОТ 27 април 2019 ДО

Екскурзия   ВЕНЕЦИЯ - ЛАГО МАДЖОРЕ - МИЛАНО - 375 лв. 

ПРОГРАМА: 

Ден 1 - Отпътуване от София в 13.00 часа. Транзитно преминаване през Сърбия, Хърватия и Словения. Нощен преход.

Ден 2 - Пристигане в Италия. Сутринта рано отпътуване от Пунта Сабионе с корабче за Венеция. Пътьом разглеждане на островите Бурано (дантеления остров), посещение на стъкларска фабрика на остров Мурано и кратка презентация на изработка на известното венецианско стъкло. При посещението на фабриката може да се разгледа и магазина към нея. Отпътуване от островите за Венеция. Туристическа програма във Венеция – Двореца на Дождите, Моста на въздишките, катедралата Сан Марко и площад Сан Марко, часовниковата кула и камбанарията, моста Риалто с пазара за сувенири на Канале Гранде. Свободно време във Венеция. Нощувка в района.

Ден 3 - Отпътуване за езерото Маджоре. Посещение на най-големия от Боромейските острови – Приказната Изола Белла, със замъка построен за Изабела под формата на плаващ кораб в езерото. Разглеждане на замъка и острова. Отпътуване за Милано. Туристическа програма в града на модата - 5-тата по големина катедрала в света, галерията на Виктор Емануил, замъка Сфорцеско. Нощувка в района.

Ден 4 - Закуска. Отпътуване за България. Пристигане късно вечерта.

Виж екскурзии Италия

Цената е калкулирана за група от минимум 40 туриста.

Туроператорът си запазва правото да променя последователността на програмата, часовете и местата на пътуването.

Забележка:   При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса (city tax) от порядъка на 2-3 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и от порядъка на 3-5 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

Цената включва

- транспорт с лицензиран автобус
- 2 нощувки със закуски в хотели 2-3*
- екскурзоводско обслужване
- туристическа програма в посещаваните градове

Цената не включва

- двупосочен билет за корабчето о.Мурано,о.Бурано и Венеция 30 euro
- входни такси за музеи и забележителности
- корабче до Изола Белла
- доплащане за отпътуване от Варна – 60 лв

Дни

Поръчай