ВЕНЕЦИЯ - ВЕРОНА - ПИЗА - ФЛОРЕНЦИЯ - 396 лв.

категория: Екскурзии Автобусни Празници Великден Гергьовден-6 май 24 - ти май

ОТ 16 май 2019 ДО

 Екскурзия   ВЕНЕЦИЯ - ВЕРОНА - ПИЗА - ФЛОРЕНЦИЯ -  396 лв.

от Варна, Шумен, Велико Търново, Русе, София и други градове

 Дати:     16.05.2019г.;    06.06.2019г.;    19.09.2019г.;

ПРОГРАМА

1 ден : Отпътуване от Варна 07.00 ч, от София в 13.00 часа. Транзитно преминаване през Сърбия, Хърватия и Словения. Нощен преход.

2 ден: Пристигане в Италия. Сутринта рано отпътуване от Пунта Сабионе с корабче за Венеция. Пътьом разглеждане на островите Бурано (дантеления остров), посещение на стъкларска фабрика на остров Мурано и кратка презентация на изработка на известното венецианско стъкло. При посещението на фабриката може да се разгледа и магазина към нея. Отпътуване от островите за Венеция. Туристическа програма във Венеция – Двореца на Дожите, Моста на въздишките, катедралата Сан Марко и площад Сан Марко, часовниковата кула и камбанарията, моста Риалто с пазара за сувенири на Канале Гранде. Свободно време във Венеция.
Посещение на Двореца на Дожите, камбанарията и катедралата Сан Марко - по желание срещу заплащане на входна такса. Нощувка в района на Венеция.

3 ден: Закуска. Отпътуване за Верона. Туристическа програма в града на влюбените. Обзорна обиколка на града - Арена ди Верона, къщата на Жулиета, площад Ербе, Пиаца Бра, стария портал, улица Маццини. Свободно време. Отпътуване за Полето на Чудесата с наклонената кула в Пиза. Свободно време. Нощувка в района на Флоренция.

4 ден : Закуска. Отпътуване за Флоренция. Туристическа програма - къщата на Данте, църквата Санта Кроче, Катедралата, Баптистериума, Стария мост със златарските ателиета, Площад Сеньория, кметството, фонтана със статуята на Нептун, пазара. Свободно време. Отпътуване за България. Нощен преход.

5 ден : Пристигане в България.

Цената е калкулирана за група от минимум 45 туристи.

Туроператорът си запазва правото да променя последователността на програмата.

Забележка При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса (city tax) от порядъка на 2-3 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и от порядъка на 3-5 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог. 

Цената включва

- транспорт с лицензиран туристически автобус
- 2 нощувкив хотели 2-3*
- 2 закуски
- екскурзоводско обслужване
- туристическа програма в посещаваните градове

Цената не включва

- двупосочен билет за корабчето о.Мурано, о.Бурано и Венеция - 30 евро
- входни такси за музеи и забележителности
- застраховка "Помощ при пътуване в чужбина".
- доплащане за отпътуване от Варна – 60.00 лв.
- доплащане за отпътуване от Шумен и Търговище – 40.00лв.

Намаления

- отстъпки за ранни записвания
- за група от минимум 6 търиста

Дни

Поръчай