07
ноем.

Нова Година Венеция-333лв

Венеция е един от най-романтичните градове в света. За Нова Година само за 333 лв  ние сме подготвили за Вас една прекрасна екскурзия, която сме съчетали с посещението на двата града в Италия свързвани с любовта. Верона е града на Ромео и Жулиета. Ще видим къщатат на фамилия Каполети, където младия Ромео е очаквал всияка вечер да зърне своята любима.

Венеция е разположена върху множество малки острова свързани с над 400 моста. Ежедневно там се разхождат стотици туристи и влюбени двойки, които се наслаждават на този приказен град. Венеция е град богат на забележителности, паметници, площади и уникална атмосфера. Прекрасно е всеки да усети красотата и празничното настроение на Новата Година на този уникален град. Атмосферата във Венеция винаги е неповторима, а по Нова Година това усещане се умножава многократно.

Ако все още не сте решили къде искате да посрещнете Нова Година 2011 и искате да видите Венеция и Верона - това е Вашата най-подходяща оферта. Ще се насладите на красотата на Градовете на любовта. Ще видите една красива част от Италия. Ще опитете италиянската кухня. И не на последно място ще Ви остане един прекрасен спомен.

 

© 2010 BulWay Всички права запазени.
Поддръжка: Gramophon.com
Bulway